PS Consultancy

Studiekeuze- en Loopbaan Begeleiding

Nieuws en nieuwsberichten


Partnership UStudy

-

Met veel trots wil ik jullie allen laten weten dat ik sinds november 2020 een partnership ben aan gegaan met UStudy. Ik word toegevoegd aan het team van UStudy als Study Advisor.  


Ik zal me vooral in het Zuiden van Nederland en in de Euregio gaan inzetten voor scholieren en studenten EN student - atleten die naar het buitenland willen. Vanuit mijn expertise en ervaring zal ik me concentreren op de studiekeuze onderbouwing en - begeleiding van deze drie doelgroepen. Met mijn achtergrond in het begeleiden van jonge (top)sporters was het vanzelfsprekend dat ik mij ook voor die doelgroep ga inzetten. Met passie en enthousiasme kan ik stellen.


Samen met Marina Meijer, de zeer deskundige en betrouwbare CEO van UStudy die ik al een aantal jaren ken, willen we op deze manier een totaalpakket aanbieden. Van studiekeuzebegeleiding naar plaatsing en aanmelding naar uiteindelijk succesvol afronden van een fantastisch studieavontuur in de USA,  Canada, China, Zuid Amerika en ook Europese landen. 


Op deze website vinden jullie informatie over studeren in het buitenland in het menu onder de knop 'Study Abroad'.   


En dit is de website van UStudy.world. 

Wat is de relatie met Van Mulken Training


-

Marlou van Mulken is mijn partner. Zij factureert voor mij. Marlou is als zelfstandig ondernemer werkzaam in het MBO onderwijs, voor bedrijven en Vluchtelingenwerk. Voor de belastingdienst zijn wij een eenheid.


Omdat ik nog in het part time in het onderwijs werk vindt facturering plaats op naam van fiscale partner Van Mulken Training.


Gratis werkboekje 'Persoonlijk Loopbaanprofiel'.
Ben jij je baan kwijt geraakt door COVID19? Of heroriënteer je nu?

April - Mei 2020

Klik op het logo links!

Hier kun je gratis een werkboekje in PDF format (acrobat reader) downloaden. Het werkboek is een goede start met het samenstellen van je loopbaanprofiel. Vind je het fijner om dit werkboek in WORD format  (ms office) te ontvangen stuur mij dan even een e-mail. Ook als je vragen hebt, stel ze in een e-mail aan mij.

Je kunt zelfstandig aan de slag met dit werkboek. Je werkt aan het benoemen van je persoonlijke waarde. Die eigenwaarde vormt startpunt voor zelfvertrouwen, ideeën,  initiatief en ondernemerschap. In baan- of studiekeuze begeleiding sta jij altijd centraal. Succes ermee. 

Blijf jezelf updaten, anders kom je straks niet meer mee in je werk


 juni 2020

Judith Semeijn, hoogleraar duurzaam human resource management aan de Open Universiteit. ‘Ik snap dat organisaties zeggen: nu even niet. Maar je moet verder kijken dan alleen morgen. Het is van belang een leercultuur te kweken en ook te behouden, dat is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.’


Je moet je ‘menselijk kapitaal’ onderhouden, zegt ook Ton Wilthagen, hoogleraar arbeidsmarkt aan de Tilburg University. ‘Met dat menselijk kapitaal verdien je de kost. Als het gaat verroesten, kun je niet meer in je behoeftes voorzien. Je blijven ontwikkelen, levert dus geld op.’

https://www.intermediair.nl/carriere/carriereontwikkeling/online-leren-welke-skills-zijn-belangrijk? 

PSC
Agenda - netwerkgesprekken/in overleg/afspraken met:

Augustus - Oktober 2020

Individuele cliënten in duale loopbaan topsport, studenten, 


Personeelsdiensten (selectie-werving), Talentnetwerk Brabant-Limburg, Topvoetbal, Topsport Duitsland, Topsportzone Limburg, Drop-Out Projecten, Onderwijswerkplaats, Gezondheidscentra, Hoger Onderwijs Limburg, Expertisepuntlob, VOHO netwerken, Brightlands Campussen, Watersley Sports & Talent Park Sittard