PS Consultancy

Studie- en Loopbaan Begeleiding

Wie, wat, waar en wat kost het?

Scholieren en studenten, topsporters en trainers coaches

Werknemers, werkzoekers, leidinggevenden, ondernemers

Scrol naar beneden om pakketten en kosten te zien

Over wie gaat het? 


Scholieren en studenten

Ben je HAVO of VWO scholier? De laatste 15 jaren werk ik dagelijks met HAVO - VWO scholieren en zeer regelmatig met studenten in het Hoger Onderwijs die de weg zoeken in hun studie opbouw. Scroll naar beneden en zie welke begeleiding ik geef. 
Volg je nu VMBO -TL en zoek je aansluiting met HAVO 4 dan kan ik je zeker verder helpen. Volg je nu VMBO en zoek je via loopbaanbegeleiding aansluiting met een geschikte MBO studie, stuur me dan een bericht en dan wijs ik je de weg naar collega's die veel meer ervaring dan ik hebben in de aansluiting VMBO-MBO.


Ben je een student die nu niet weet hoe het verder moet gaan in je loopbaanopbouw? Zit je in een breek- of tussenjaar of wil je naar het buitenland of kom je er net van terug.  Of ben je slim genoeg maar je weet niet wat jou motiveert. Scroll naar beneden om te lezen wat ik je kan bieden. 


Werkenden en werkzoekenden

In welke situatie jij zit maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het is altijd maatwerk en zeer persoonlijke loopbaanbegeleiding. Iedereen zoekt positieve verandering, positieverbetering, mogelijkheden en perspectieven. Op deze pagina vind je als je naar beneden scrollt welke loopbaanbegeleiding je kunt krijgen.


Ondernemers, leidinggevenden en eindverantwoordelijkheden

Je bent actief op de arbeidsmarkt in en je beweegt in sociaal drukke en belangrijke netwerken. Je geeft sturing en leiding aan teams of je hebt vaak contact met klanten en toeleveranciers kortom je hebt een spilfunctie in de organisatie. Jij wilt meer weten over je managementstijl, je ondernemersstijl of je leiderschapsstijl en vooral je natuurlijke houding ten opzichte van anderen. Rendeert die houding zoals jij dat zou willen? Haal je voldoende plezier eruit of speel je een onnatuurlijke rol die frustreert? Scroll naar beneden zodat je kunt zien hoe ik vraagstukken op het gebied van leiderschap en ondernemerschap kan beantwoorden.


Wat, waar? 

 

Korte intensieve cursorische loopbaanbegeleiding noemen we 'short tracks'
'Short tracks' zijn professionele korte intensieve cursorische trajecten waarin begeleid getest, onderzocht en geleerd wordt. De vragen en behoeften die je hebt worden zeker beantwoord in een 'short track'. Zelfstandig opdrachten verwerken, begeleiding op afstand en natuurlijk fysieke 'face-to-face begeleiding'. Het is allemaal mogelijk. 


Tijdsduur

In een 'short track' is de individuele fysieke begeleiding altijd in blokuren (twee volle aaneengesloten uren). Afstandsbegeleiding via Skype ook. De zelfstandige studietijd is niet helemaal zelfstandig. Je krijgt altijd een structuur aangeboden en instructies mee zodat je weet wat je moet doen. Motivatie is bepalend. Je kunt heel veel leren in loopbaanbegeleiding maar je moet wel willen leren!

Locaties

Flexibel. Mijn basislocatie is Sittard-Geleen in Nederlands Limburg.


Dagdeel (hele ochtend, middag of avond)

Een heel dagdeel van 4-5 aaneengesloten uren of een hele dag plannen voor cursorische loopbaanbegeleiding is bespreekbaar.


Klik voor meer informatie over de werkwijze ..  of bekijk eerst de pakketten hier beneden

Meer onder begeleiding willen leren

De investering voor een EXTRA blokuur loopbaanbegeleiding is € 150- exclusief btw.  Informatie over financiën en fiscale voorwaarden vind je hier.