PS Consultancy

Studie- en Loopbaan Begeleiding

HRM ondersteuning voor organisaties

Investering in tijd en kosten

Bedrijven
Centraal staat aandacht voor het functioneren van de teams en daarin alle individuele medewerkers met hun unieke competenties. Kleine of grote reorganisaties of allerlei veranderingen in de markt vragen ook van het team dat er ontwikkeling plaats vindt. Individuele persoonsprofielen geven een praktisch, accuraat en zeer helder inzicht in motorische drijfveren, werkgedrag en rollen. Met een teamprofiel is strategie bepalen, intern of extern, een heel stuk eenvoudiger geworden. Afhankelijk van de vraag kan een projectbeschrijving opgesteld worden of een maattraject afgesproken worden.


Clubs en verenigingen

Centraal staat aandacht voor het functioneren van de atleten, de teams en de staf van trainers en coaches. Omdat de omgeving waarin de atleet moet presteren telkens verandert vraagt dat van de staf maar zeker van de atleet aanpassingsvermogen, maatwerk en een flexibele taakgerichtheid: "feeling comfortable in uncomfortable situations".
Spelersprofielen en teamanalyses geven praktisch, accuraat en helder inzicht in de WIJZE WAAROP atleten en trainers / coaches zich voorbereiden op wedstrijden. Maar ze geven ook inzicht hoe atleten blessurevrij kunnen blijven, hoe ze trainingen kunnen personaliseren, hoe ze zich beter kunnen motiveren, hoe ze vanuit hun eigen persoonsprofiel helder kunnen communiceren, hoe ze leren en informatie verwerken en hoe ze hun rendement kunnen verhogen. In een duale loopbaan situatie, de studerende of werkende atleet, kan duale begeleiding gegeven worden. Afhankelijk van de behoefte c.q. de belangen spreken we een projectduur of een maattraject af. 


Onderwijsinstellingen

Centraal staat aandacht voor het functioneren van de scholieren of de studenten in een onderwijsomgeving. Het is een proces van instroom-doorstroom en uitstroom ofwel sociale logistiek. Op belangrijke transitiemomenten kan de sociale logistiek haperen. Door verbeteringen in keuzebegeleiding maar zeker ook studiebegeleiding aan te brengen wordt voorkomen dat een te groot aantal doubleurs, overstappers of uitvallers ontstaat. Scholieren en studenten kunnen door betere studiebegeleiding hun gekozen studies binnen de nominale tijd afmaken. En, niet onbelangrijk, docenten kunnen hun lesinhoud op niveau kwijt omdat ze les geven aan publiek dat terecht in hun klassen zit. Afhankelijk van de vraag kan een projectbeschrijving opgesteld worden of een maattraject afgesproken worden.


Locaties

Flexibel. Mijn basislocatie is in Nederlands Limburg.


Ga hier naar de startpagina waar je vrijblijvend contact kunt opnemen

Organisaties

Bedrijven

maatwerktraject

exclusief btw

'Team Profiling' - HRM ondersteuning

Fysieke individuele begeleiding

Team screening

Testen Motoriek - & Motivatie profielen

Anamnese - Competentie Profielen

Potentieel coaching

Loopbaanplan - Rapport - Boekjes
o.a. Teamkompas

Clubs, verenigingen en bonden

maatwerktraject

exclusief btw

'Team Profiling' - ondersteuning staf en atleten 

Fysieke individuele begeleiding

Team screening

Testen motoriek - & motivatie profielen

Sport typologieën - evt. video analyse

Strategie en individueel maatwerk

Typologie rapporten - Boekjes 

o.a. Teamkompas

Onderwijs instellingen

75- per uur

exclusief btw

LOB ondersteuning decanaat of management

Kracht van meten ( psychodiagnostiek )

Workshops & Trainingen

Loopbaanbegeleiding student-atleten

Complexe loopbaanproblematiek

LOB-lessen & Mentor ondersteuning

Management ondersteuning