PS Consultancy

Studiekeuze- en Loopbaan Begeleiding

Partnerships & aangehaakt bij ..

Over Qompas - LOB methodes

In samenwerking met Qompas kan ik zeer complete EN gepersonaliseerde LOB methodes voor scholieren en studenten in mijn studiekeuze pakketten aanbieden. Je krijgt van mij een licentie voor een jaar!

'Iedereen heeft een talent! Dit motiveert ons al jaren om producten en diensten te ontwikkelen waarmee jongeren hun talenten kunnen ontdekken, ontwikkelen en benutten!'  -Qompas-

Klik boven op logo's voor website bezoek

Over de ActionTypes Practitioners groep

Als practitioner ben ik verbonden aan de Zwitserse ActionTypes Academy. 


ActionTypes Motor- & Type profiling ActionTypes Swiss Sarl provides and organises education courses, continuing education courses, coaching sessions and consulting sessions using the ActionTypes Approach (ATA) in all our endeavors: Arts, Education, Sports, Families, Personal Development, Management Teams, Organisations.

Over Fletcher Hotel Sittard

In samenwerking met Fletcher Hotel Sittard bied ik eendaagse en tweedaagse Full Service (maaltijden en evt. hotelovernachting) leergangen, cursussen, workshops en individuele coach trajecten aan.


In het hart van de Limburgse Sportzone!

Over expertisepuntlob

Sinds februari 2021 maak ik deel uit van dit landelijke expertise team Expertisepunt LOB, voor het vmbo, havo, vwo, mbo en hbo


Het Expertisepunt LOB is een initiatief van de VO-raad, MBO Raad en Vereniging Hogescholen (VH) en wordt gesubsidieerd door het ministerie van OCW. Het Expertisepunt opereert sector overstijgend en ondersteunt vo-, mbo- en hbo-scholen bij het verbeteren van de loopbaanoriëntatie en –begeleiding van leerlingen en studenten.

Over Talentstimuleren - SLO

Talentnetwerk Brabant & Limburg


Deze werkgroep biedt een digitaal platform voor uitwisseling tussen leden van het regionale Talentnetwerk Oost-Brabant & Limburg, een netwerk van professionals met expertise, ervaring en/ of affiniteit met talentontwikkeling in brede zin. Het doel van dit netwerk is om samen met andere professionals in de regio bij te dragen aan het creëren van ruimte om de ontwikkeling van talenten van leerlingen te stimuleren.

Over Jung Type Index

Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. 


De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches.