PS Consultancy

Studie- en Loopbaan Begeleiding

Voor scholieren en studenten die vanuit Nederland gaan studeren in het buitenland

Je bent (bijna) student en je wilt succesvol je studies afmaken onder andere in het buitenland. Maar welke studie kies je? Of heb je al gekozen? Kun je aantonen dat je geschikt bent voor deze studie... in twee talen? En hoe studeer jij eigenlijk? Voordat je gaat studeren wil je wel een aantal zekerheden hebben en zeker deskundigen erbij betrekken die je nu kunnen helpen en ter plekke als vragen of twijfels hebt.


Als scholier en student doorloop je een aantal fases in je studie loopbaan. In de jongste jaren kun je zelf weinig invloed uitoefenen op keuzes. Het schoolsysteem stuurt dan het proces. Maar aan het einde van de tienerjaren en in de adolescente jaren bepaal je al heel veel zelf. Zo ook waar, bijvoorbeeld in welk land, je wilt gaan studeren.


Jouw loopbaanonderzoek

Je LEERT onder begeleiding van mij of je de juiste studie gekozen hebt of dat een andere studie meer geschikt is voor je.  Je werkt tijdens loopbaanonderzoek in een werkboek en een portfolio waar veel evaluaties en verslagen ook in een andere taal dan Nederlands geschreven kunnen worden. Je krijgt opdrachten en gaat aan de slag met vragenlijsten en eventueel ook (motorische) testonderzoeken. 

Al deze gegevens zijn digitaal overdraagbaar en helpen jou, je hulporganisatie en eventueel je agent of makelaar om jouw presentatie helemaal top te krijgen. En...veel meer garantie op een langdurige succesvolle 'match' met je studie in het buitenland.


Student Atleten in een zogenaamde duale loopbaanopbouw

Wil je studie combineren met sport of ambieer je misschien een topsport carrière? Dan leg je de lat een heel stuk hoger. Je dagen gaan voller worden en je wilt op twee terreinen beoordeeld worden en succesvol zijn. Ik kan je helpen met meer inzicht te geven in jouw leerstrategie, je 'time management stijl' en je intrinsieke motivatie te achterhalen. Dat kan zowel verbaal als motorisch. Een motorisch profiel is tegelijk ook jouw sport (type) profiel. Op de ActionTypes® pagina kun je lezen hoe ik topsporters begeleid in hun duale loopbaan.


#dualeloopbaan

Foto noc-nsf

Wist je dat je met een buitenlandervaring op je cv sneller een goede baan vindt?

Bron wilweg

Voor scholieren en studenten die buiten Nederland gaan studeren

Studiekeuzebegeleiding buitenland

Vanaf € 50- en uit te breiden zoals je dat zelf wilt

Samenvatting loopbaandienstverlening
Welke loopbaanvragen heb je? Bepaal je budget. Neem vrijblijvend contact met me op.

  

Digitaal account om zo lang als je wilt in een zeer complete LOB methode (werkboek, LOB portfolio en  Plus document) te kunnen werken kost maar € 50- excl. 

Wil je uitgebreider loopbaanonderzoek doen en begeleiding krijgen?


C
apaciteiten testonderzoek onder begeleiding op bureau locatie in Sittard (Limburg)

Type kenmerken en persoonlijkheid onderzoeken via online vragenlijst -standaardrapportages en een informatieboekje-


In combinatie met motorisch testonderzoek via ActionTypes®  benadering


Persoonlijke loopbaanbegeleiding telkens in een blokuur ofwel twee aaneengesloten klokuren

Op de startpagina kun je vrijblijvend contact met mij zoeken en je vragen stellen